Eubiotic Imuno

PRODUS PROBIOTIC

Stimate consumator, va multumim ca ati ales produsul EUBIOTIC® Imuno, al companiei Labormed Pharma SA, parte a grupului Labormed!

Acest prospect contine urmatoarele informatii referitoare la produsul EUBIOTIC® Imuno:

Ce este si ce contine EUBIOTIC® Imuno

EUBIOTIC® Imuno este un produs probiotic care administrat in doze potrivite actioneaza asupra florei intestinale, cu beneficii reale asupra sanatatii. Fiecare capsula EUBIOTIC® Imuno contine:

Ce sunt si cum actioneaza probioticele

Probioticele sunt microorganisme vii, care atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate au efect pozitiv asupra sanatatii organismului, prin refacerea si echilibrarea florei intestinale. ln interiorul colonului (intestinul gros) exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme, care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme "prietenoase", care protejeaza sanatatea (probiotice). Rolurile florei intestinale sunt complexe, printre cele mai importante fiind reglarea tranzitului intestinal si a imunitatii organismului.

Microorganismele prietenoase din intestinul nostru participa la buna imunitate a organismului prin mai multe mecanisme. Lactobacillus® rhamnosus GG - LGG® si Bifidobacterium BB-12® sunt tulpini probiotice patentate, a caror actiune benefica este dovedita, fiind printre cele mai studiate probiotice din lume pentru beneficii asupra imunitatii.

Care sunt beneficiile EUBIOTIC® Imuno

Tubul digestiv este o parte importanta a sistemului de aparare al organismului. Peretele intestinului gazduieste o mare parte a celulelor responsabile cu imunitatea si are un rol esential in mentinerea sanatatii. El functioneaza ca o bariera impotriva agentilor patogeni si a altor componente daunatoare care ajung la acest nivel odata cu alimentele.

Afectarea functiei de bariera a intestinului poate determina manifestari la distanta, cum ar fi: dermatita atopica (uscare excesiva a pielii) sau alergii alimentare si poate creste susceptibilitatea organismului la infectii.

Actiunea probioticelor asupra imunitatii organismului a fost intens studiata in perioada recenta. Dintre tulpinile probiotice, cele mai utile pentru imbunatatirea imunitatii s-au dovedit Lactobacillus rhamnosus GG - LGG® si Bifidobacterium BB-12®.


Cine are nevoie de EUBIOTIC® Imuno

Adultii sau copiii incepand cu varsta scolara pot beneficia de actiunea componentelor active EUBIOTIC® Imuno daca:

Cum se utilizeaza EUBIOTIC® Imuno

Cantitatea zilnica recomandata este de 1 capsula EUBIOTIC® Imuno, pe o perioada de minim zece zile. Este benefica administrarea Tn cure prelungite (2-3 luni), care se pot repeta. Util inaintea perioadelor cu risc crescut de expunere (epidemii, infectii, sezonul rece).
Capsulele se administreaza cu o cantitate suficienta de lichid la temperatura camerei, preferabil in timpul meselor. Nu se recomanda administrarea EUBIOTIC® Imuno cu lichide fierbinti sau cu alcool deoarece acestea ar putea sa scada eficacitatea produsului.

Ce precautii sunt necesare inainte de utilizarea EUBIOTIC® Imuno

Cereti sfatul medicului inainte de a utiliza EUBIOTIC® Imuno sau oricare alt produs care contine tulpini probiotice daca:
Daca aveti intoleranta la lactoza, discutati cu medicul inainte de a administra EUBIOTIC® Imuno, deoarece produsul poate contine urme de lactoza.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
A se pastra la o temperatura care sa nu depaseasca 25o C.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Ce contine ambalajul EUBIOTIC® Imuno

Cutia de carton EUBIOTIC® Imuno contine 1 blister din aluminiu cu 10 capsule si un prospect.

Cine este producatorul EUBIOTIC® Imuno

EUBIOTIC® Imuno este produs de Christian Hansen A/S Danemarca pentru Labormed Pharma SA Romania: Bd. Theodor Pallady nr.44B, Sector 3, Bucuresti. www.eubiotic.ro.

Acest prospect a fost aprobat Tn data de 15 decembrie 2010, conform notificarii INCDBA- IBA, nr. AA 4327.